SLÄP FÖR JAKT, SLÄDHUNDAR ELLER ÖVRIGA SPECIALBYGGEN

Fa-trailer samarbetar med Hundtrailer by Millecent för att bygga alla möjliga typer av specialbyggen, men framför allt deras fantastiska hundsläp och pickupkåpor.

Fa Trailer har förmånen att kunna erbjuda unika eftersöksvagnar, hundtrailers och även slakt och styck vagnar för den kräsne jägaren som uppskattar kvalitet och funktion. Alla släp från hundtrailer byggs i en klass för sig, en kvalitet som verkligen märks av när du ser och använder släpet och hundtrailers motto ”standard är bra men special är bättre” visar verkligen på förmågan att förverkliga dina önskemål och drömmar.

Deras genomtänkta byggen och val av högkvalitativa material ger ett släp som verkligen utmärker sig.

HUNDSLÄP

Som allting vi bygger så eftersträvar vi att ge dig som kund den bästa och säkraste hundtransporten som går att få. Vi använder inte billiga material för att hålla kostnader nere utan vi fokuserar på att ge dig en premiumprodukt som skall tåla att användas i många år.

Väggarna är monterade i u-profiler och dubbellimmade. Detta gör att konstruktionen blir mycket vridstark och det krävs stora krafter för att något skall kunna röra sig.

Deras grindar har en egen karm som limmas in i dörrstolparna för ytterdörren. Detta bidrar ytterligare till att vi kan lasta relativt tungt på taket utan att något händer vid kraftig inbromsning.

Alla vagnar som vi bygger anpassas efter era behov så att ni får en färdig vagn efter de mått och specifikationer ni önskar.

PACK / DEFORMATIONSZON

Det absolut viktigaste för oss är att inte transportera hundar längst bak i vagnen utan där har vi placerat ett packutrymme som deformationszon vid eventuell påkörning bakifrån. I detta utrymme finns även centralventilation och teknik.

PICKUPKÅPA

Pickupkåpa är samlingsnamnet på våra kåpor och du väljer själv om den skall vara utformad för hund, jakt, arbete eller bara som ett skydd av det som du har på flaket.

MED SÄKERHET I FOKUS

Vi bygger med en kantlina i yttre konstruktion som har dubbel u-profil och därmed skapar en extremt stabil och formstark sektion. Innerväggar har en u-profil i tre lägen där sandwichen träs in. Allting dubbellimmas för bästa hållfastighet. Grindkonstruktionen med egen karm gör att när allting härdat så kan inte konstruktionen röra sig åt något håll. Vi limmar även in en galvad plåt under golvet så det finns rejält att skruva i när det är dags för montering av kåpan på bil. Med detta sagt vill vi påstå att våra kåpor tål en kollision utan att riskera en kollaps med skadade hundar som resultat.

HUR VILL DU HA DIN KÅPA?

Vi ritar alla kåpor med exakta mått och vilken utrusning som kåpan ska innehålla för att du som kund ska känna att du får det så som du vill ha det. Ritningen blir en arbetsorder för oss i tillverkningen för att garantera att du som kund får det som beställts. Vi bifogar även en specifikation för att tydligt visa vilka detaljer din kåpa innehåller. Nedan följer ett exempel på hur det kan se ut.

Dom har inga begränsningar då det gäller att extrautrusta våra kåpor och ovan visas några exempel. Självklart så monterar vi den utrustning ni önskar att er kåpa ska innehålla.

Mer info om våra eftersöks och slakt vagnar kommer senare…