Vill du ha en husbil som håller i många år och är säker?

Vi säljer endast husbilar som har hög kvalitet. Varför köpa en husbil som kommer behöva bytas ut om nått år? Och då ännu konstigare, varför sälja en sådan husbil? De produkter vi väljer att sälja är endast de som håller våra höga krav på kvalitet, hållbarhet och säkerhet. På så sätt kan vi veta att när du köper en husbil av oss är du inte bara nöjd den första semestern utan alla semestrar i många år. Därför har vi valt att sälja husbilar från märkt Swift norden. Detta är för att av alla märken vi kollat på är dom dom ändå som lyckats få fram en husbil som är säker, håller i många år, som har all den lyxiga utrustning man kan behöva men som inte kostar mer för det. Våra husbilar från Swift norden står sig väldigt bra mot konkurrerande märken i samma storlek trots att våra husbilar har allt det som inte dom har.

Kvalitet över kvantitet

Som du ser nedan säljer vi inte hundratals olika märken och varianter på husbilar. varför valt att göra på detta sätt är för att för att vi starkt tror på att dessa alternativ är allt du behöver välja på. På så sätt kan känna oss trygga i att veta att den husbil du väljer kommer du vara nöjd med oavsett vilken utav det modeller vi har du väljer. Vill du ha en liten och smidig husbil som du kan utforska Europas alla städer med men samtidigt ha bra utrymme och komfort? Eller vill du ha mycket utrymme så att hela din familj kan bo under samma tak under semestern utan att det känn trångt? kanske så letar du efter nått mittemellan? Oavsett så har vi rätt husbil för dig, välkommen att kontakta oss för att prata husbil.

Ska din husbil vara en släpdragare?

Fa-fritid är är del av Fa-gruppen.  Alltihop började med försäljning  av hästtransporter men utökades snabbt till alla typer av släp. Allt eftersom växte det fram nya saker som våra kunder kunde tänkas behöva. Därför började vi tänka på vad mer som kunde behövas för att göra våra kunders liv lättare. Många som köper ett hästsläp av oss åker på tävlingar och liknande och behöver därför nånstans att bo på under tiden. Där kommer husbilen in i bilden. Men oavsett om du är en häst människa eller ej så är våra husbilar även utmärkta dragbilar ifall du skulle behöva koppla på en släpvagn bakom.  

Varför köpa en husbil av Fa-fritid?

Här på Fa-fritid värderar säljar-kund relationen. Vi vill att du alltid ska känna dig välkommen att ringa och fråga om du undrar nått. Eller kanske komma förbi vårat kontor på en kopp kaffe eller te och en kaka. Oavsett om du har köpt av oss, ska köpa eller bara är nyfiken på vilka vi är och vad vi säljer.

Vi lever efter vad vi säljer

Vi använder de produkter vi säljer. Det är för att vii skulle inte kunna tänka oss nått annat och det är därför vi säljer de produkter vi gör. För att vi verkligen tror på dom och vill att andra ska bli precis lika nöjda över att äga en husbil från oss som vi är.