Allt i ett enda superpaket. våran slaktvagn med inbyggt kylrum är framtagen tillsammans med hundtrailer för att för att vara det perfekta redskapet till jakten för dig som inte har plats med ett slakt och kylrum. Vi kände själva behovet av detta och tog därför fram vårat drömsläp som vi nu hoppas kommer även bli ditt drömsläp. alla detaljer är väl genomtänkta och den är byggd i bästa tänkbara kvalitet.

Med detta släp kan du göra allt det kladdiga arbetet utomhus och med den inbyggda vattentanken med professionellt diskmunstycket kan du enkelt tvätta av allt. Med rejäl belysning kan du även göra detta arbete utomhus även efter skymning. 

med väggkontakt pluggare du enkelt in vagnen till el-nätet och ser till att kylaggregatet utan att tömma batteriet så att du kan hålla den temperatur du vill i det isolerade skåpet på släpet så länge som det behövs.

Vi bygger alla våra slaktvgnar på beställning så du kan få det anpassat efter dina önskemål. Är det funktioner på denna demo variant som du känner är onödiga så kan du självklart få utan dom. Och känner du att du har behov av extra funktioner så kan vi självklart lägga till mer. Vi bygger efter din budget och dina önskemål så och vi gör vårat yttersta för att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt släp.

Eftersöksvagn

I våran eftersöksvagn får du med dig allt du behöver om olyckan varit framme.